26 Oca 2012

Süper Bilinç Altı Telkin MP3 leri (ÜCRETSİZ)

Ücretsiz Telkin Müzikleri
Süper Bilinçaltı Telkinleri içeren MP3'ler ile beyninizi yönetin. Dosya içindeki Ücretsiz Telkin içerikleri şöyledir:

1-) Erken ve Zinde Uyanma Telkini
2-) Sigarayı Bırakma Telkini
3-) Kendine Güven Geliştirme Telkini
4-) Sosyallik Arttırma Telkini
5-) İngilizce Öğrenme Telkini
6-) Topluluk İçinde Konuşma Telkini

Telkinli Mp3
lerin üzerleri Doğa Sesleri veya Klasik Müzik İçermektedir.
Uyurken bile dinleyebilirsiniz. Çünkü uyurken bilinçaltınız açıktır. Uyurken beyninizin öğrenme faaliyetleri oldukça hızlıdır.
Bu yazının aşağısında yer alan linkten  ücretsiz indireceğiniz bilinçaltı ( subliminal ) telkin dosyası içinde tüm gerekli bilgiler ve açıklamalar yazmaktadır.

Dilerseniz Bu Telkinler Haricinde, Fobilerden Kurtulma, Özel Yetenek Geliştirme, Hafıza Geliştirme, Kilo Verme-Alma, Konsantrasyon Arttırma, Yabancı Dil Öğrenme gibi bir çok alanda çeşitli İsme Özel Olarak Telkin MP3 hazırlatabilirsiniz.
Standart Telkin Mp3 fiyatı; telkin içeriğine ve özelliğine göre 500-800 TL/Adet arasında değişmektedir.

Telkin Nedir, Nasıl Çalışır, Özellikleri vb. Okumak İçin Buraya Tıklayın.

Ayrıca Lütfen telkin müzikleri ile ilgili aşağıdaki yorumları okumayı ihmal etmeyiniz.
Faydalı olması dileğiyle..

Hepsi Sadece 37.1 MB tır.
İNDİRME LİNKİ : DOWNLOAD ( Kırık olan link 04.12.2023 tarihinde güncellenmiştir. )  ( Alternatif Linki )


Depresyon Bitti Telkini ( Yeni ) : Depresyon Bitti Telkin.rar            ( Alternatif Linki )


---
BENZER KONULAR:
Hafıza Geliştirmenin Temel Mantığı
A'dan Z'ye Bulmaca Sözlüğü
4 İşlem Programı




127 yorum:

  1. Bunlar ıse yarıyor mu varmı blen birileri

    YanıtlaSil
  2. Etkisi bilimsel olarak ispatlanmıştır. Ancak kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Özellikle sakin zamanlarınızda veya gece yatarken dinleyebileceğiniz gibi gün içinde de dinleyebilirsiniz.
    Muhakkak Stereo kulaklıkla dinlenmelidir.
    İlk başlarda ve uzun dinlemelerde geçici baş ağrısı yapabilir ama bu geçicidir.
    Baş ağrısı olduğunda kapatabilirsiniz.
    İlk birkaç gün içinde hafif olarak etkileri görülmeye başlamakla beraber 7-40 gün arası değişebilir. Ara vermemek lazım.
    Sadece tek telkin dinleyin. Etkilerini gördüğünüze inandığınız da başka bir telkine geçebilirsiniz.
    Çalışma biçimi şu şekildedir. Müzik ve seslerin altına yerleştirilmiş olan çok kısık sesle ve zor duyulan hatta bazen hiç duyulmayan konuşma metinleri bulunmaktadır. İnsan bilinci bu konuşmaları anlayamaz (önemli olan anlamamasıdır) Ama ses kulaktan beyine gittiği için bilinç altı bunu yorumlamaktadır ve etkisini göstermektedir. Eğer sesleri duyuyor olsaydınız bilinciniz bu konuşmalarla zıtlaşacak ve mantığınızı öne sürerek reddedecektir. Bu şekilde etkisi olmaz. Önemli olan konuşmaları anlamamanız. O zaman direk bilinçaltına giden mesajlar beyin tarafından bir zaman sonra kabullenir ve kişi farkında bile olmadan o mesaj doğrultusunda harekete geçer.. Bunun bir diğer adı da Subliminal tekniktir.. Bu teknik çoğunlukla kötü amaçlar için veya reklam amaçlı kullanılmakla beraber, bu tarz telkinler ile de kişisel gelişime yönelik çalışmalarda da kullanılır. Arama motorlarında Subliminal teknik diye aratabilirsiniz. Konuşma içerikleri dosyada mevcuttur. Sadece 1 kere göz atabilirsiniz. Kesinlikle ezberlemeyin ve aklınızda tutmayın.. Sadece bilgi amaçlı konulmuştur. Telkinin etkisini azaltmamak için ne anlatıldığını anlamamanız daha doğrudur. Telkinlerden istediğiniz herhangi birisini arka arkaya istediğiniz süre boyunca dinleyebileceğiniz gibi etkisini kısa sürede görebilmeniz için günde minimum 40-60 dk dinlemeniz önerilmektedir. Dinlerken başka bir iş ile meşgul olabilirsiniz. Unutmayın Müziği ve doğa sesini tam duyacaksınız ama alttaki konuşma sesinde ne söylendiğini anlamamanız gerekiyor..
    Diğer tüm detaylar dosya içerisinde mevcuttur. Başka sorularınız olursa yazabilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İngilizce telkinin içeriğini yazabilirmisiniz.Ne dinlediğimi bilmek isterim.
      Teşrkkürler,

      Sil
    2. İngilizce öğrenme telkini demek ingilizce telkin anlamına gelmemektedir. Dosyayı yükleyeli uzun zaman oldu. Eğer indirdiğiniz dosya içinde ingilizce öğrenme telkinine ait bir metin bulamadıysanız, bu yüklediğimiz sadece frekanslardan oluşmaktadır. Elimizde çok çalışma olduğu için hangisini yüklediğimizi tam olarak bilemiyoruz. Konuşma metni olanlar ve metin olmayanlar şeklinde 2 telkin türü mevcuttur. Hatırladığımız kadarıyla sizin indirdiğiniz metinsiz olan yani anlamsız gibi görünen ( üstüne fon müziği eklenmemiş) sesten oluşmaktadır. Bu telkin İngilizce çalışırken, beyninizin yabancı dil öğrenme bölümünü daha aktif kılacak frekansları yayarak, Beyninizi ilgili konuda Minimum-Beta seviyesine çıkartır.

      Sil
  3. admin bisey sorcam bu bilinç altımıza giden konuşmalar ingilizce olarakmı bilinçaltımıza gidiyor mesela öyleyse eyer ben ingilizce bilmiyorum nolacak bosunamı dinlemiş olacam ?

    YanıtlaSil
  4. Osman Bey,
    Sesler altındaki konuşma kayıtları Türkçe olarak hazırlanılmıştır.
    Ayrıca ingilizce bilmiyor olabilirsiniz ama zaten sesleri duymadığınız için bu bir sorun değildir.
    Sadece ingilizce öğrenme telkini ingilizcedir. Bunun sebebi ise beyninize giden ingilizce kelimeler doğrudan bilinçaltınıza yerleşiyor ve siz ingilizce bir kelime duyduğunuzda sanki o kelimeyi daha önce duymuşsunuz gibi hissediyorsunuz. Hem telaffuzunuz ve ingilizce öğrenme beceriniz artıyor. Ama tabi ki ingilizce bilmiyor ya da ingilizce çalışmıyorsanız bu telkini dinlemeniz anlamsız olur.
    Diğer telkinler Türkçe olduğu için gönül rahatlığı ile dinleyebilirsiniz. Ancak yukarıda anlattığımız kurallara dikkat ediniz.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, kendine güven güçlendirme dosyası içerisinde ego güven güçlendirici mp3 var ve yaklaşık 10 dk.
    Bir sesi günde 8 saat dinleyin yazmışsınız ama bu 10 dk lık şarkı içinde olan sanat müziği sürekli dinlemek rahatsız ediyor. üstelik şarkı kısa olduğu için 10 dk lık mp3 içine 3 tane aynı şarkıdan koyulmuş. Yani aynı şarkıyı saatte 18 kere dinliyoruz ve siz bir tanesini 8 saat dinleyin demişsiniz.

    2. sorum ise; diğer iki ses dosyası olan kendine güven 1 ve 2 yi bu 8sa x 10 gün süren ilk mp3 ten sonra mı dinleyeceğiz. yani 10 ar günden toplam 30 gün mü sürüyor bu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba; Telkinleri günde 8 saat dinlemek zorundasınız diye şart yoktur. Günde 2-3 saatte dinleyebilirsiniz. Ayrıca dinlerken başka bir işle meşgul olabilirsiniz. Sesi devamlı olarak dinlemek rahatsızlık verebilir. Böyle bir durumda birkaç saat ara verebilirsiniz. Ayrıca müziği son derece kısık sesle dinleyebilirsiniz. Yeterki müzik duyulabilecek seviyede olsun. Zaten alttaki telkini hiç duymamanız gerekmektedir. Bunun yanında gece uyurken de çalabilirsiniz. Çoğu insan böyle yapar.Önemli olan telkinleri gün içinde çok uzun süre dinlemek değil, gün aşırı olmadan her gün dinlemektir. Yaklaşık 2-3 hafta boyunc hergün dinlediğiniz telkinin etkilerini gördüğünüzü farkettiğinizde bu telkini bırakabilir ya da devam edebilirsiniz. Önemli olan 1 telkin bitmeden ötekine geçmemenizdir. Bunun nedeni etkiyi kısaltmamaktır. Tabi dilerseniz gün içinde bütün telkinleri dinleyebilirsiniz ama böyle bir durumda tek bir telkini dinleme süreniz kısalacağı için etkisini görmeniz çok daha uzun sürer. O yüzden bizim tavsiyemiz bir telkinin etkisini görmeden ötekine geçmemenizdir. Bizim size belirttiğimiz saat ve günler tamamen ortalama değerler olup genelde bu sürelerde etkisi görülmüştür. Kişiden kişiye değişir. Zaman sınırlaması yapmanıza gerek yok.

      Sil
  6. Bu tür telkinler hoparlörlede dinleniyo bildiğim kadarıyla sadece sesi duymak yeterli oluyo mesela başka bir siteden indirdiğim ücretsiz telkini yatarken telefon ile yastıgımın altında açardım sabaha kadar çalardı 10 ise 1 ses ayarında ve işe yarıyordu hoparlör sizin telkinlerinizde sorun olurmu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoparlör çok uzakta değilse dinleyebilirsiniz. Aynı zamanda sesi duyan herkes telkinden etkilenecektir. Ancak maksimum etkiyi minimum zamanda almak istiyorsanız çift taraflı kulaklıkla dinlenilmesi önerilmiştir.

      Sil
  7. admin öncelikle paylaşımdan dolayı teşekkürler başladım inşallah işe yarar
    bi şey daha var yorumunda saydığın yeteknek geliştirmek ve eğitim etkisini artırmak bana çok gerekli ama ben bunu parayla alamam çünkü ailem izin vermez yok ne gereği var yok o tür siteler dolandırıcıdır falan felan keşke bu dediklerimi bedava yapsaydın neyse yukarıdaki paylaşımın için birkez daha teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Osman bey, öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Telkin sistemi Avrupa ve Amerika'da çok yaygın bir sistem olup, ülkemizde henüz tam olarak oturmamıştır. Ancak yine de bu bilinçaltı telkin, hipnoz vb. yöntemleri kullanan oldukça profesyonel kuruluşlar mevcuttur ülkemizde (Psikoloji merkezleri, kişisel gelişim merkezleri, sigarayı bıraktırma merkezleri gibi)...
      Ücretli olmasına gelirsek; yukarıdaki telkinler tanıtım amaçlı yapılmış ücretsiz telkinlerdir. Ancak ekstra telkin hazırlanması oldukça büyük emek ve zaman gerektiren çalışmalardır. Telkin metninin kişiye özel olarak belirlenmesi, yazılması, seslendirilmesi ve mp3 altına kayıt edilmesi tamamiyle zamana, bilgiye ve emeğe bağlıdır. Evinize bir tesisatçı, boyacı ya da temizlikçi çağırdığınızda, marketten alışveriş yaptığınızda, özel bir kursa gidip bir eğitim aldığınızda, bir profesyonelden danışmanlık hizmeti aldığınızda, bir kitap satın aldığınızda, web sitesi yaptırdığınızda, çocuğunuz için bakıcı tuttuğunuzda, firmanızın ve işinizin reklamını verdiğinizde, terziye elbise diktirdiğinizde ve benzeri bir çok hizmet için neden para ödüyorsunuz??
      İşte bizim yaptığımız telkin hizmeti de aynen bu hizmetler gibi bir hizmet olup karşılığında ücret talep edilmesi gayet normaldir ve haktır.. Kaldi ki piyasa da bu tarz telkinleri hazırlayan bir çok kuruluş olmasına rağmen bizim fiyatlarımız yarı fiyatlarıdır. Çünkü biz çok detaylı ve çeşitli telkinler hazırlamıyoruz ve bu işi 1. derece gelir kaynağı olarak kullanmayıp ek olarak yapıyoruz..
      Yukarıdaki ücretsiz telkinlerden doğru şekilde ve süre faydalanabilirseniz etkisinin ne denli olduğunu görür ve daha sonra isterseniz ücretli telkin hazırlatabilirsiniz.. Teşekkürler..

      Sil
  8. Hocam bu cidden işe yaradı sağolun..

    YanıtlaSil
  9. Admin bu ritmotrans dedkleri yöntem mi?yoksa farklı bisi mi?

    YanıtlaSil
  10. Evet telkinler ritmotrans yöntemiyle hazırlanmaktadır.

    YanıtlaSil
  11. merhabalar...ingilizce olan bölümde sadece 50 dakikalık bir telkin var...hergün aynı şeyi mi dinlememiz gerekiyor yoksa dosya eksik mi?
    Teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buradaki telkinler tanıtım amaçlı yüklediğimiz telkinler olup, herhangi bir eksiklik bulunmamaktadır.Ayrıca Telkini hergün dinlemelisiniz. Gün aşırı olmamasına özen göstermelisiniz. Rahatsızlık veriyorsa Sesi oldukça kısık yapmanızda bir sakınca yoktur.

      Sil
    2. ben melik duyar' ın kitabında bu dosyadaki müziği (şelale sesi olan yani) heryangi bir ders çalışırken daha iyi kavramamıza yaradığını söylüyordu fakat burada sadece dinleyin diyorsunuz. Böylece 'listening' artıcak diyorsunuz. Benim kafam çok karışmış durumda :( teşekkürler ilginize

      Sil
    3. Buradaki farklıdır. Sizin dinlediğiniz büyük ihtimalle konsantrasyon arttırıcı bir telkindir. Bizim telkinlerin altında konuşma metinleri mevcuttur ve hepsinin konusu farklıdır. İngilizce öğrenme telkinimiz ise sadece ingilizce çalışırken işinize yarabilecek bir telkindir. İngilizcenizi geliştiriyor ya da ingilizce ders çalışıyorsanız dinlemelisiniz. Aksi halde diğer dersleriniz için bir fayda göstermemektedir. Çünkü genel manada konsantrasyon arttırıcı ya da öğrenmeyi geliştirici bir telkin olmayıp, ingilizce çalışılması için özel olarak hazırlanmıştır.

      Sil
  12. selam... ben sabahları ingilizce, akşamları ise kendine güven telkinini dinliyorum ve bu ikisini 1 ya da 2 ay içinde bitirmeyi planlıyorum. Sorum şu, iki telkini bir arada yürütme de zarar var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gün içinde birden fazla telkin dinlemek, tek telkinin dinleme zamanını kısaltmış olduğu olduğu için etkisi süresini uzatacaktır. O yüzden tavsiye edilmemektedir. Ancak bir sakınca yoktur. Normalde 1 ayda etki görecekseniz 2 ay da etki görmüş olursunuz.

      Sil
  13. indirdiğim dosya not defterinde açılıyor ve bozuk yanlış yerden mi indiriyorum acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Linklere tıkladıktan sonra açılan sayfada 5 sn bekleyip reklamı geçtikten sonra dosya indirme sunucusundan ücretsiz indirme işlemi yapın. Buraya kadar sorun yoksa eğer ya bilgisayarınızda winrar programı yoktur ya da internet bağlantınızdan dolayı eksik indirme yapmışsınızdır. Eğer indirmenizde bir problem olmadığını düşünüyorsanız ve bilgisayarınızda winrar programı var ise ancak halen not defteri şeklinde iniyorsa, o halde dosyayı açmadan sağ tıklayarak birlikte aç deyin ve winrar programını seçin. Çünkü yukarıdaki yorumlardan da anlaşılacağı üzere dosyalar bozuk değildir.

      Sil
  14. ya şimdi ben bu telkin filen ne bilmiyorumda admin kardeş sen şeyi söyle ee

    -- ben şimdi bunları dinlesem ingilizceyi öğrene bilirmiyim mesela dinledim bunu 1 ay boyunca düzenli olarak daha sonra herhangi biyerde bi ingilizce metin veye 2 kişi arasında geçen diyalog olsa anlaya bilirmiyim ??

    YanıtlaSil
  15. Yukarıdaki yorumlarda sorunuzun cevabı açıkça belirtilmiştir. Lütfen okuyunuz.
    Sadece telkin dinleyerek, hiç bir şekilde ingilizce çalışmadan ingilizce öğrenmek gibi birşey söz konusu olamaz. Aksini iddia eden varsa yüzleşebiliriz. Dünyada böyle birşey yoktur.
    Eğer öyle olsaydı herkes 1 ayda ingilizce öğrenirdi. O halde biz de ayda 1 dilden 1 yılda 12 dil öğrenirdik.
    Sorunuz ile ilgili daha detaylı cevapları yukarıdaki yorumları okuyarak ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  16. ya linkten garip programlar iniyo siz cevap olarak sadece ingilizce geliştirme telkininin linkini atsanız lütfen

    YanıtlaSil
  17. Ayşe hanım, linkte bir problem yoktur. Siz yukarıdaki linke tıkladığınızda açılan sayfada reklam çıkar. O reklamdaki herhangi bir şeye tıklamayın.. Yaklaşık 5 sn sonra Sağ Üstte Reklamı geç yazısı çıkar. Ona tıklamanız lazım. Bu sayede reklamı geçecek ve Hotfile'daki indirme sunucusuna geçeceksiniz. Kısacası gayet basit bir şekilde indirebilirsiniz.
    Zannedersem siz reklamdaki program indirme linklerinden birisine tıkladınız. Başka bir şey indirdiniz.

    YanıtlaSil
  18. Yanıtlar
    1. Merhaba.. Mp4 olur mu derken ne demek istediğinizi tam anlayamadık. Yani mp4 formatında hazırlamaktan söz ediyorsanız müzik olduğu için bu şekilde hazırlanamaz ama hazırlanan Mp3 çeşitli programlarla mp4 formatına çevirilebilir.
      Zaten bildiğiniz üzere mp4 bir video formatı olduğu için, eğer video olarak olur mu diyorsanız herhangi bir video'nun ya da slaytın altına yerleştirerek mp4 formatında hazırlamak mümkün olur.
      Kısacası videoyu seyrederken alttan telkinin etkisini alırsınız..

      Sil
  19. iyi gunler Egıtım Akademısı ıngılızce yerıne rusa olan bılınc altı uygulamalarınız varmı ?=

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yukarıda tanıtım amaçlı telkinler dışında, isteğinize göre özel olarak rusça vb. telkin hazırlayabiliriz.

      Sil
  20. yorumlarınızı falan baya bi okudumda, herkeste sonuç verirmi verirse 100 de kaç_?
    tşk ederm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telkinlerin etkisini göstermesi en çok inanmaya bağlıdır. İnanmadığınız birşeyin etki göstermesi neredeyse imkansızdır. Ayrıca telkinin içeriğinin ne olduğunu bilmeli fakat içerdiği metinleri okumamalı veya aklınızda tutmamalısınız.
      Bunlar tam olduğu takdirde telkinler dinleyen herkeste sonuç verir. Ancak sonucun ne denli etkili olacağı telkinin içeriğine ve özelliğine bağlıdır. Kişinin bilinçaltı yargıları, alışkanlıkları, dinleme süresi ve dinleme şekli gibi durumlar telkinin etki süresini kısaltabilir ya da arttırabilir. Bu tamamen değişkendir. Ayrıca yukarıda belirtilen sebeplerden ötürü etkisi derecesi az da olabilir çok da olabilir. 100 de olarak bir oran vermek yanlış olur ama sonuç olarak herkeste etkisi görülür.

      Sil
  21. Hocam , peki bu bilinçli bir şekilde duyamadığımız metinlerde ya istemediğimiz şeyler yazıyorsa? Mesela sizin menfaatinize şeyler. tüm metinleri ayrı bir rar dosyasına atabilir misiniz ? Eğer menfaat içermiyorsa yaptığınız iş gerçekten güzel elinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mert Bey; Bilindiği üzere bu yöntemleri yasadışı reklam ve kötü amaçlarla kullananlar bulunmaktadır. Ancak bu biraz da güven işidir. 2 yıla yakın zamandır sitemiz faaliyettedir ve aşağı yukarı 10 aydır da bu siteden tanıtım amaçlı telkinler bulundurmaktayız.
      Ayrıca belirttiğimiz üzere isteğe özel telkin satışı da yapıyoruz. Bu güne kadar ne bu bedava telkinlerden ne de özel olarak hazırlayıp sattıklarımızdan bir şikayet gelmemiştir. Hatta bazı kullanıcılarımız memnun kalıp 2. ve 3. telkin siparişlerini vermişlerdir. Yukarıdaki yorumları da okuyabilirsiniz.
      Her şey bir yana zaten hem buradan indirdiğiniz telkinler için de hem de satış yaptıklarımız için de telkinde ne tür konuşmaların olduğunu içeren telkin metinleri bulunmaktadır. Üstelik bazı müşterilerimiz kendi hazırladıkları telkin metinlerini bize göndererek telkin hazırlamamızı istemektedirler. Bizler bu metinlerin genel içeriğine dokunmadan sadece hataları düzelterek telkinlerini hazırlıyoruz. Telkinler genel olarak duyulmamakta olmasına rağmen müziğin veya sesin kısık olduğu bazı yerlerde çok dikkatli dinlendiğinde alttaki konuşmayı da duyabiliyorsunuz. Telkin hazırlamak gerçekten çok zor bir iştir. Telkin hazırlamak tamam da Profesyonel telkin hazırlamak iyi bir bilgi ve emek ister. Aynı kalitedeki bir çok telkini süslü püslü cd kapları içinde en az 60-70 TL gibi fiyatlara satın alırken bizim en yüksek ücretli tek bir telkinimizin fiyatı 50 TL dir. Bunu talep etmemezin sebebi ise verilen emeğimize az da olsa bir karşılık almaktır. Çünkü bazen saatlerimizi veriyoruz bu işe..Anlayacağınız ticaret amacı gütmemekteyiz. Eğer gütseydik böyle bir blog sitesinden bunları yapacağımıza profesyonel bir e-ticaret sitesi açar, süslü püslü tanıtımlarla en az 60-70 TL den satış yapardık. Hem daha çok kitleye ulaşır, hem paraya paraya der, böyle bir eğitim sitesiyle uğraşmazdık. Sitemizdeki diğer paylaşımlarımız bile büyük emekler sonucu hazırlanmakta,toplanmakta ve ücretsiz dağıtılmaktadır. Menfaat amaçlı olsaydık bunların hiç biri olmazdı. Günde 50 bin kişinin ziyaret edeceği bir oyun sitesi, haber sitesi,adult sitesi vb. açarak reklamlardan para kazanma yoluna giderdik. Hepimiz alanlarında uzman, kendi işinin gücünün sahibi insanlarız. Bu siteden veya paylaşımlarımızdan herhangi bir menfaat sağlamadığımız ortadadır. Umarım kafanızdaki soru işaretlerine bir nebze olsun cevap bulabilmişsiniz. Diğer paylaşımlarımızı da incelemenizi önererek, teşekkür eder, başarılar dileriz.

      Sil
  22. hocam download linkinde sıkıntı var. site bulunamadı hatası alıyorum indiremiyorum lütfen yardım edebilirmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özkan Bey; yorumunuz üzere linkleri kontrol ettik ama herhangi bir sıkıntı göremedik. Linkler sağlamdır. Tıkladıktan sonra yukarıda reklam çıkar. 5 sn dolduktan sonra sağ üstten reklamı geç diyeceksiniz. Ardından download işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

      Sil
  23. S.a bu telkinlerden hangisi bana faydalı olur?İmam adayıyım ama namaz kıldırırken,hutbe,cemaat önünde kur'an okurken cok asırı heyecan oluyor bunu yenemedım bir türlü.Bu telkin olayına inandım uygulamak istiyorum ama hangisi kesin olarak bana çözüm olabilir??Ve nasıl bir periyotta uygulamamı önerirsiniz.Şimdiden tşkler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aleyküm Selam..
      İlk önce "Kendine Güven Geliştirme" Telkini ve ardından "Topluluk İçinde Konuşma Telkini" işinizi görecektir. Gün içinde istediğiniz kadar dinleyebilirsiniz. Dinlerken başka bir işle meşgul olabilirsiniz. MP3 playerınıza atıp devamlı dinleyebilirsiniz. Gün atlamayın. Süre önemli değil ama en az 1 saat dinlemeye çalışın. Sorununuzu aştığınıza inandığınızda dinlemeyi bırakabilirsiniz.
      Biz Teşekkür ederiz.

      Sil
    2. Bende aynı fikirdeydim.Tekrar tşk ederim.Allah razı olsun.Faydalı çalışmalarınızın devamını dilerim.Takip ediyoruz inşallah.Selametle..

      Sil
  24. Hocam simdi telkinleri indirdim ve inanıyorum kı etkılı oalak sızın dedıgınız gıbı ınanmadan hıc bırsey olmaz ben hazırlık sınıfındayım ve ıngılızce ogrenmeye cok merakım var ayrıca hazırlık sınıfında oldugum ıcın sureklı ıngılızce derslerı ıle ek ılave yapıcam yanlız benım merak ettıgım soru su bu metınler yeterlı olur mu yanı geregınden fazla paylastınızmı ıngılızce ıcın yoksa ayrıyetten sıze para verıp almamız mı gerek tam orayı anlamıs degılım bugunkkı yorumumu dıkkatte alarak sıze 1 ay sonra bır bılgı daha vermeyı planlıyorum ınsallah yararlı olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yasin Bey, Burada paylaştığımız İngilizce öğrenme telkinini ingilizce çalışırken (düşük sesle rahatsız etmeyecek kadar) ve ingilizce çalıştığınız zamanların dışında ( normal sesle) dinlemeniz size fayda sağlayacaktır. Hem konsantrasyonunuzu arttıracak hem de ingilizce metinleri ( özellikle listening ve understanding ) kavramanızı kolaylaştıracaktır. Bu konuda bizden ekstra bir telkin satın almanıza gerek yoktur. Ancak dilerseniz ingilizce kelime ve metin öğrenme için daha profesyonel bir telkin istiyorsanız onu ücretli olarak hazırlatabilirsiniz. Şöyle ki; telkinler içine ingilizce de en çok kullanılan bazı kelime ve cümle kalıpları türkçe anlamlarıyla beraber okunur ve telkin içine yerleştirilir. Bu telkinle beraber buradaki ücretsiz telkini de dinlerseniz öğrendiğiniz kelime ve kalıpları unutmanız büyük oranda azalır. Örneğin yeni kelime öğrendiğinizde sanki onu daha önceden duymuşsunuz da sonradan unutmuşsunuz gibi hissedecek ve ilk defa öğrenmenize rağmen kolay kolay unutmayacaksınızdır. Tabi böyle bir telkin hazırlatmak zorunda değilsiniz. Buradaki telkin de işinizi büyük oranda görecektir. Tabi sadece telkine bağlı kalmak yanlış olur. Aynı zamanda ingilizce çalışmanızı da aksatmamalısınız. Başarılar dileriz.

      Sil
  25. peki bu cd leri dinlerken herhangi biriyle konuşabilir miyiz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Salih bey,
      Telkinleri dinlerken başkasıyla konuşabileceğiniz gibi, isterseniz film bile seyredebilirsiniz.
      Önemli olan sadece üstteki fon sesini net duyabilecek kadar sesi açmanızdır.
      Örneğin biz kulağımızda kulaklık varken kitap okuyor ya da sohbet ediyoruz. Sesi çok yüksek açmanıza gerek yok.
      Bu arada lütfen yukarıdaki yorumları da okumayı ihmal etmeyiniz. Teşekkürler.

      Sil
  26. Verdiğiniz bilgi için öncelikle sağolun.Ama aklıma bir kaç soru daha takıldı ben rar dosyası içindeki Kendine Güven Güçlendirmesi dosyasına girdim burda 3 farklı mp3 çıktı . Bunları nasıl dinlemeliyim(herhangi bir sıra önemlimi) ? Hangisine Önce başlamalıyım ? Hepsini eşit bir saat dilimi ile mi dinlemeliyim ?
    Biraz fazla oldu ama inşallah kusura bakmassınız şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Salih Bey,
      Aynı konudaki klasörün içinde bulunan telkinlerin hepsi aynıdır. Sadece üst fon sesleri farklıdır.
      Yani "Kendine Güven Geliştirme" klasörü içinde bulunan telkinlerin hepsi aynı, sadece müzik farklılığı vardır.
      Değiştirip değiştirip dinlemenizde bir sıkıntı yok. Hep aynı ses olmasın diye yapılmıştır.

      Sil
  27. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ömer bey,
      Mantıksal olarak tam da sizin istediğiniz gibi bir telkin hazırlanması mümkün değildir.
      Sizin istediğinize benzer çok sayıda telkin siparişi alıyoruz ama bu konuya açıklık getirmemiz lazım.
      Ziyaretçilerimizden genel olarak hiçbir çaba harcamadan sadece telkin dinleyerek yabancı dil veya bilmeyen bir konuyu öğrenmek üzere telkin istekleri gelmektedir.
      Unutulmamalıdır ki telkinler sadece kişilerin belli alışkanlıklardan kurtulması veya mevcut bulunan bazı yeteneklerini geliştirmesi üzerine destek amaçlı kullanılır yani amaç süreci hızlandırmak veya kolaylaştırmaktır. Yoksa siz hiç ingilizce çalışmayın, matematik çalışmayın, kalkıp bir telkin dinleyin hemen beyninize girsin şakır şakır ingilizce öğrenin demek gibi bir yaklaşım dürüst değildir.
      Özellikle uykuda ingilizce telkini isteyen ziyaretçilerimiz " peki ben bu telkini dinlesem ve ingilizce çalışmasam bile öğrenebilecek miyim" şeklinde sorular soruyorlar.. Belki de bu bizim toplumumuzun birazda hazıra konma isteğinden gelmektedir. Tabi ki böyle birşey sadece bilim kurgu filmlerinde olur. Aksini söyleyen yalan söylemektedir.
      Siz isme özel matematik öğrenme becerisi telkinini soruyorsunuz.. Bu şekilde bir telkin olamaz ama Matematik dersine duyulan ilgiyi arttırma, beynin sayısal kısmını ön plana çıkarma ve matematik çalışma sırasında beynin konuya olan dikkat ve konsantrasyonunu arttırma üzerine telkinler hazırlanabilir..
      Ama dikkat edileceği üzere bu telkinlerin başarılı olması için hali hazırda matematik çalışıyor olmalı ve öğrenmeye gayret ediyor olmalısınız. Yani kendinizi biraz zorlamalısınız. Bu telkinler ile de öğrenmenizin daha öncekine göre daha kolay olduğunu ve matematik çalışırken eskisine göre çok daha az sıkıldığınızı görebilirsiniz..
      Keza örneğin "sigarayı bırakma telkini" ni dinleyen bir kişinin sigarayı bırakabilmesi için önce sigarayı bırakmayı istemesi ancak bu yönde çok zorlanması veya cesaret edememesi gerekmektedir ki telkini dinleyince işi daha kolay olsun ve sigarayı kolayca bırakabilsin.. Yoksa siz sigara bırakmak gibi bir niyeti olmayan bir kişiye istediğiniz kadar bu telkini dinledin, en fazla günde 4-5 tane az sigara içecektir o kadar..
      İşte Telkinlerin faydası bu örnekte belirttiğim yönde olabilir. Umarım o ince ayrıntıyı anlatabilmişizdir.

      Sizin isteğiniz olan telkin ise ancak dediğim gibi olabilir ve bu biraz kapsamlı ve çok boyutlu olacağı için de 75-100 TL arası bir fiyat çıkar tahminim..

      İyi günler, başarılar...

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. Belirttiğimiz rakam normaldir. Çünkü epey uğraştırıcı olacaktır ve içeriği kapsamlı..
      Telkini beraber hazırladığımız diğer yönetici arkadaşlarla istişare yapmamız gerekiyor. O yüzden size tam bir fiyat veremedik.

      Sil
  28. hocam kendine güven güclendirme dosyasının içinde uc tane sarkı var sıra sıramı dinlicez yani birinci bittiginde ikincisinemi gecicez ? 3 sarkı olan dosya için diyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ek bir açıklama yapılmamış ve tek bir isime ait klasörün içindeki telkinlerin hepsi birbiriyle aynıdır. Tek fark üst seslerde yani müzik veya doğa seslerindedir. Bunun böyle yapılmasının sebebi; hep aynı müziği dinlemekten sıkılmanızın önüne geçmektir.
      Özetle; Kendine Güven klasörünün içindeki telkinler birbirinin eşi olmakta olup, istediğiniz herhangi bir telkini tek başına veya hepsini sırayla dinlemenizde bir sakınca yoktur.
      Lütfen diğer yorumları ve cevapları da okumayı ihmal etmeyiniz. Çünkü çok güzel sorular ve detaylı açıklamalar yapıldığı için kafanızdaki sorulara cevap bulabileceğinizi umuyoruz.
      Ayrıca sitemizdeki diğer konulara da bir göz atmanızı tavsiye eder, başarılar dileriz.

      Sil
  29. merhaba hocam. hollandaca ogrenme telkini varmidir yada nerde hazirlatabilirim bilgilendirebilirmisiniz tesekkurler-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Bildiğimiz üzere piyasa da böyle bir telkin yok..
      Biz hazırlayabiliriz ama elimizde hazır bulunmadığı için hem çok uzun sürer hem de çok maliyetli olur.

      Sil
  30. hazirlanmasi ne kadar zaman alir ve maliyeti hakinda bilgilendirebilirmisiniz, tsk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sorunuzun cevabı telkin çeşidine göre değişir.
      Eğer ki hollandaca kelime ve gramer bilgisi içeren bir telkin istiyorsanız bu baştan aşağı çok emek istediği için 1-1,5 ay kadar sürebilir. Çünkü 1000 lerce kelime ve gramer ile birlikte, telkinin diğer standart cümlelerini tek tek seslendirip telkin yapmak gerekir ki bu çok ciddi bir emek içermektedir. Fiyat konusunda birşey söylemek mümkün değildir ama oldukça maaliyetli olabilir.
      Ama telkin çeşidi, hollandaca öğrenmenizi becerinizi ve öğrendiklerinizi akılda tutmayı kolaylaştırıcı, hollandaca öğrenmeye olan isteği ve konsantrasyonu arttırıcı bir telkin ise; bu telkine Türkçe kelimeler okunur. Daha kısa süreli ve daha kolay hazırlanan bir telkindir. Metin özel olarak hazırlanır ve telkin konuşmasının yanına da olarak beynin dil öğrenme bölümünü hızlandırıcı frekanslar eklenir. En son da üst ses (doğa sesi, müzik sesi vb.) eklenir..
      Bu tarz bir telkin ise yaklaşık 1 haftada tamamlanır ve 30+10+10=50 TL gibi bir maaliyet çıkartır.

      Sil
  31. SELAM BUNLAR DAN HANGİ MATEMATİĞİ DAHA İYİ YAPMAMDA YARDIMCI OLUR KENDİMİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUM DA

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burada yayınladığımız ücretsiz telkinlerin hiç birisi matematik öğrenme becerinizi geliştirme üzerine bir telkin değildir. Matematik öğrenme ve geliştirme için konsantrasyon artırma, matematik sevme ve matematiksel zeka arttırmaya yönelik psikolojik bilinçaltı telkinlerini bir arada içeren bir telkin dinlemelisiniz.

      Sil
  32. Elinizdeki almanca ogrenim cd leri ve seviyeleri nedir. Ben biraz biliyorum ve kendimi daha hizli bir sekilde ilerletmek istiyorum. Fiyatlari ve yurt disina teslimi nasil ogrenmek istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimizde almanca öğrenim cd si bulunmamaktadır. Daha doğrusu elimizde herhangi bir dil öğrenmeye yönelik bir cd bulunmamaktadır. Bizler sizlerin talepleri doğrultunda Telkin hazırlamaktayız. Bu telkin herhangi bir dili öğrenmeye, unutmamaya, isteği arttırmaya yönelik olabileceği gibi, tüm bunlar mp3 dosyası halinde hazırlanıp Online olarak gönderilmektedir.
      Özetlemek gerekirse; eğitim seti vb. hazırlamıyoruz. Sadece telkin hazırlıyoruz.
      Lütfen yukarıdaki tüm yorumları ve cevaplarını okumaya çalışınız.
      Teşekkür ederiz.

      Sil
  33. linki başka bir siteden uplaod etmeniz mümkün müdür?
    çünkü bu site kapanmış.
    iyi geceler....
    EMEĞİNİZE SAĞLIK.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet dün kapanmış sanırım.. Zaten ilk girdiğinizde sağ altta bulunan duyuru kısmında bunu açıkladık..
      Kısa zamanda sitemizdeki tüm hotfile linkleri yerine yeni linkler yerleştirilecektir..
      Sitemizi sık kullanılanlara eklemenizi öneririz. Yeni linklerle beraber yeni konu veya telkinlerde gelebilir.
      İyi çalışmalar..

      Sil
    2. ilginize teşşekürler

      Sil
  34. ben neden indiremiyorum pekii..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siteye ilk girdiğinizde (günde 1 kere açılan) bir duyuru koyduk sağ alt köşeye. Eğer okumayı unutsaysanız bile yukarı yorumda da gerekli açıklama yapılmıştır.
      Özetle; Hotfile sitesi tüm dünyada kalıcı olarak kapatıldığı için buradaki dosyalara erişmek artık mümkün değildir. Sitemizdeki dosyaların bazıları da burada kayıtlıydı. O yüzden indiremiyorsunuz. Linkleri yavaş yavaş yeniliyoruz. O zaman indirebileceksiniz.

      Sil
  35. Hocam hotfilenin durumunu biliyosun ? linki değiştirebilirmisin zahmet olmazsa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hotfile sitesinin kapatılması çok kötü oldu. Linki değiştirmemiz zaman alacak..

      Sil
  36. benim huzurum yok huzurdan korkuyorum huzuru aklım kabul etmiyor bilinç altım reddediyor sanki ne yapabilirim

    YanıtlaSil
  37. Selamün aleyküm kardeşim Bastan sona konuları teker teker okudum açıklamalarınız için ayrıca teşekkür ederim benim sizden istediğim icinde bulundugum problem icin bana ciddi manada destek olmanızdır kitap okumaktan sıkılmamayı istiyorum aksine günde 5 saatimi kitap okumaya ayırabilirim fakat 1 veya 2 saat gecince elimden bırakıyorum buna yönelik ciddi bir çalışma mümkün olurmu eğer gercekten ise yarayan bir calisma olursa benim icin cok iyi olacaktır

    YanıtlaSil
  38. ve zayıflamak için olan set ne kadar geçerli acaba faydasını görenler varmı

    YanıtlaSil
  39. Bilinçaltı telkinleriyle ilgili bir araştırma yapmıştım yabancı kaynaklardan.. O yüzden bu çalışmalarınızın faydalı olacağı kanaatindeyim. Deneyeceğim.. Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  40. Arkadaşlar Müjde..
    1 Ekim 2015 Perşembe Saat 02:10 itibariyle telkin linkleri güncellenmiştir. Konular aynı olmakla beraber telkinler yeniden hazırlanmış ve sadece Doğa sesleri konmuş ve de mp3 boyutu küçültülmüştür. Kısacası artık 121 MB değil 37.1 MB indireceksiniz.
    Hotfile kapandığı için uzun süre sizi kırık linklerle meşgul etmiştik. Bu sefer Google sunucusuna yükledik. Umarım sorun yaşamazsınız. Sorun yaşarsanız elimizde yedeği mevcut.. Hemen başka sunucudan link güncelleme yapabiliriz. İlginize teşekkürler..

    YanıtlaSil
  41. Linkler Kırık Lütfen Kırık Linkleri Güncelleyelim :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kontrol ettik ama linkler sağlam.. Sunucudan kaynaklanan geçici bir soruna denk gelmiş olabilirsiniz. Tekrar deneyiniz.

      Sil
  42. telkinleri dinlemeye başladım umarım faydasını kalıcı olarak görürüm ..sonrasında ise farklı konularda telkin hazırlatmayı düşünüyorum..daha öncede telkinleri dinlemiştim ama geçici değişimler yaşamıştım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Yusuf bey..Telkinlerden fayda görülmesinde çeşitli etkenler vardır..Bunlar telkine olan inanç, dinleme şekli ve süresi, telkin dinleme sırasındaki konsantrasyon şeklinde başlıca nitelendirebiliriz. Tabi burada dinleyenin genel psikolojik ve karakteristik yapısıyla ne tür bir telkin dinlendiği de önemlidir. Günde yarım paket sigara içen birisi telkinle sigarayı tamamen bırakabilirse bu günde 2 paket sigara içen birisinin de aynı telkinle sigarayı tamamen bırakabileceği anlamına gelmez.. Burada önemli ince bir ayrıntı var. Umarım anlatabilmişizdir. Ama sonuç şudur ki isteyerek ve inanarak dinlenen telkin az da olsa çok da olsa kesin olarak bir etki bırakır.. Kalıcı olup olmaması da kişiye bağlı..Mesela sigarayı bırakan birisinin tekrar sigara içmeyeceği anlamına gelmez. Telkin etki gösterse bile nadir aralıkla dinlemek kalıcılığı arttıracaktır. İyi günler dileriz.

      Sil
  43. telkinlerin amacı size bir şeyleri yapma isteği kazandırmak içindir!mesela İngilizce öğrenmek istiyorsunuz İngilizce öğrenmeniz için 14 gün boyunca bu telkinleri dinlemeniz gerekiyor! 14 dinlediğinizde göreceksiniz ki İngilizce çalışmak için içinizde büyük bir istek doğacak! olay bu bunun dışında hiç bir özel durum beklemeyin!

    YanıtlaSil
  44. Merhaba ben özel telkin cd si hazırlatmak istiyorum nasıl ulaşabilirim size.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anasayfanın yukarısındaki alanda bulunan İLETİŞİM bölümünden ulaşabilirsiniz.

      Sil
  45. Hocam indiremiyorum linklerde skntı var yenileyebilir miyiz acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Linkleri kontrol ettik ve herhangi bir sıkıntı yoktur. Linklere tıkladığınız zaman sağ üst tarafta 5 ten geriye doğru sayacaktır. Sonrasında reklamı geç demeniz gerekmektedir. Reklamı geçtiğinizde telkinleri indirme sayfasına ulaşırsınız. Bu arada lütfen yukarıdaki yorumları incelemeyi unutmayınız.

      Sil
  46. Hocam bu bilinçaltı telkinler gerçekten işe yarıyormuş yaa. Çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  47. Hocam bi sorum olacak. Telkinlerin içinde gömülü olan mesajlar ingilizce olursa telkinler yine etki eder mi? İngilizce seviyem iyi sayılır ama telkinin etki etmesi için ille de tüm metni anlamamız mı gerekir? Telkinde anlamını bilmediğimiz bir kelime kullanılırsa telkinin bütünlüğü bozulur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telkinin etki etmesi için; telkin metninin içindeki tüm kelimelerin anlamlarını ve ne ifade ettiğini bilinçaltınızda bilmek zorundasınız. Bilmediğiniz kelimeler var ise ama cümlenin ne ifade ettiğini kısmen anlayabilecek düzeydeyseniz, bilinçaltınız bildiğiniz kadarını kabul eder ve uygular.

      Sil
  48. Daha önce duymuştum fakat deneme fırsatım olmamıştı,fakat gerçekden işe yarıyor çünkü yaklaşık olarak 7 gün boyunca hem sigara içtim hemde çalışma esnasında bu mp3 ü dinledim.
    10 uncu günün sonun da sürekli sigara aldığım tekel büfesi abi neden artık gelmiyorsun sigara almaya dediğinde çok acaip bir durum sigarayı bırakmıştım. Kimse hemen hop armut piş ağzıma düş beklemesin biraz sabır gerekiyor.En önemli konu şu kafanıza takıp bir türlü halledemediğiniz sorunlarınız var ya işte onları umursamayıp hayatınıza devam ederseniz sizin için zararlı olan ne sigara ne de depresyon stres vs. kalıyor. Şimdi bazı arkadaşlar diyecek ki senin tuzun kuru galiba! hayır tuzu kuru olan vs kimse yok herkesin kendine göre sorunları var,örneğin herkesin günümüzde lanet bir kredi borcu,veya hasta yakını,veya hayırsız evladı,anlaşamadığı bir arkadaşı sevgilisi vs,vs,vs, arkadaşlar takmayın artık bunları kafanıza,dünya,nın en mükemmel strateji uzmanı olsanız yine sonuç sizin değiştiremeyeceğiniz nokta ya gidiyor. Keyfinize bakın,örnek olarak borcu olan parası olursa borcunu ödeyebilir bu sadece çok basit bir örnekdi. Bu arada bu çalışma için emeği geçen arkadaşlarıma çok tşk ediyorum.Gerçekden çok mükemmel bir çalışma olmuş ve gayet işe yarıyor.Dinleyin ve mutlu olun.....
    Saygılarımla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle sizi tebrik ederiz. Telkinlerimizin etkisini görmüş olduğunuzu belirtmeniz de bizi mutlu oldu. Aslına bakarsanız kullanan herkes memnun kalıyor ancak çoğu insan halen ön yargılı bakmakta veya inanmamaktadır. Dediğiniz gibi önce inanç ve sonra sabır gereklidir. İyi günler ve iyi çalışmalar dileriz.

      Sil
  49. Hocam meraba ben kendi çocukluktan gelen öz güven sorunu var çok geç öğreniyorum ve kendime hiç güvenmiyoryum beynim duruyor sanki ne yapabilirim Hocam iletişim de çok kötü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yukarıdaki telkinlerden yararlanınız.. Ayrıca yorumları da incelemeyi ihmal etmeyiniz.

      Sil
    2. Hocam yararı olurmu bu mp3 yıllardır çekiyorum kendimden çok araştırdım artık bıktım ama size inanılıyor hocam

      Sil
    3. Yararı olur. Bu konuda yukarıda yorumlarda sorulan soruları ve verdiğimiz cevapları ve aynı zamanda yukarıdaki telkin nedir diye belirttiğimiz yazıyı da okuyunuz.

      Sil
  50. Ya ben mp3 açmıyor hepsi açılmıyor ne yapalim hocam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mp3 lerin hepsi açılıyor. Muhtemelen indirme yaparken sorun yaşamışsınızdır.

      Sil
  51. mrb benim kardeşim şans oyunları ve bahis bağımlısı bırak diyoruz ailecek bıraktım diyor sonra tekrar oynuyor bağımlı oldu pisikolaga gitmiyor kabul etmiyor zorlada götüremem ama doktara sorduğumda subliminal telkini ile bunu halledebilirsin dedi yardımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilinçaltı telkinleriyle bu sorun büyük oranda çözülebilir ama oldukça zaman gereklidir.

      Sil
  52. evet biliyorum elinizde var mı veyat gönderdiklerinizde yoktu

    YanıtlaSil
  53. fiyatı ne kadar olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kısa bir süreliğine telkin hazırlama çalışması yapmıyoruz ama sizin istediğiniz telkin için 70 TL civarı bir fiyat çıkar.

      Sil
    2. Hocam mp3 dinlemeye başladım çok teşekkürler öncelik hangisi mp3 dinleyeyim ben kendine güven geliştirme mp3 seçtim.doğrumu ilk aşamada

      Sil
    3. Hepsi aynı telkini sigara bırakma toplum içinde konuşma erken uyanma öz güven

      Sil
    4. Kendi eksiklerinize, ihtiyaçlarınıza veya yeteneklerinize göre dilediğiniz telkinden başlayabilirsiniz. Şart yoktur. Yukarıda yazılan yorumlarda ve cevaplarında detaylı bir çok bilgi bulabilirsiniz.

      Sil
  54. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  55. Bunları Bir YouTube hesabına da yüklemeniz mümkün mü? Veya mobil tarayıcıdan kullanarak indirebileceğimiz bir şekilde yükleme yapabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  56. Peki şarkıların içine yerleştirilen ve insanın açık açık duyamadığı bu telkinler bilinçaltına mesaj veriyorsa bize yanlış bir telkinde bulunuyorsa nereden bileceğiz. Eğer bilimsel olarak ispatlanmışsa güvenilirliği tartışılır. Örneğin sigarayı bırakma telkinini ele alırsak sonuçta telkin metnini duyamıyoruz çünkü düşük frekansta. Ya bize sigara bırakma telkini yerine adam öldürmeyi telkin ediyorsa nereden bileceğiz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer yukarıda yazılan yorum ve sorular ile cevaplarını okusaydınız bu sistemin nasıl işlediğini öğrendiğiniz için böyle bir soru sormayacaktınız. Telkinlerin size istemediğiniz bir şey yaptırması mümkün değildir. Bu ancak derin hipnoz ile kısmen yapılabilir. Telkinler hipnozun parçalarıdır ama hipnoz telkin değildir. Örneğin sigarayı bırakmaya hiç niyeti olmayan birisine sigara bırakma telkini dinledirseniz hiç bir sonuç alamazsınız. Bu telkin sigarayı bırakmak isteyip de bir türlü idaresine hakim olamayıp bırakamayanlara yardımcı olur. Diğer telkinlerin mantığı da benzer şekildedir. Yapmak istemediğiniz bir şeyi telkinlerle yapar hale gelemezsiniz. Çünkü Niyet ve Eylem faktörü de vardır.

      Sil
  57. Emeği geçenlere teşekkürler ederim ,almanca öğrenmek içinde farklı bir telkin mp3 mü gereklidir yoksa ingilizce için olanla yetinebilirmiyiz ? birde eğer almanca ile ilgili bir telkin cdniz yada mp3nüz var mı yada yapılabilir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İngilizce telkinin frekansı almanca için yardımcı olur ama tam anlamıyla etki için Almancaya özel telkin daha faydalı olur. Şuan da elimizde Almanca telkin yok ama hazırlanabilir. İyi çalışmalar..

      Sil
  58. merhabalar.öncelikle çalışmalarınızı oldukça başarılı buldum.tebrikler.benim için burdaki önemli nokta tüm yorumlara büyük bir titizlik ve hassasiyet ile verdiğiniz yanıtlar takdir edici bir durum.çalışmalarınızın başarı ile devam etmesi dileklerimle.bir sorum olcak sizlere.Başlanılan işlerin yarım kalmaması ve sonuçlanma noktası için nasıl bir telkin cd si önerebilirsiniz.ve ücret ne kadar oluyor.saygılar selamlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar..Alakanız ve yorumunuz için teşekkkür ederiz. Söylediğiniz özellikler için "Kişisel irade ve stres yönetimi ile sabır " üzerine bir telkin hazırlanabilir. Biraz üzerinde çalışmak gerekli sadece..Telkinin tam olarak içeriği belirlenmeden bir fiyat söylemek zor olur ama tahmin ediyoruz ki 60-80 TL arası bir fiyat çıkabilir. Saygı ve selam bizden..

      Sil
    2. teşekkür ediyorum.bu konuyla ilgii sizinle nasıl iletişime geçebilirim.saygılar selamlar.

      Sil
  59. merhabalar, ücretsiz çalışmanız için teşekkürler, ben kendine güven telkini metnini okudum ve mp3'ü dinlemeye başladım. Yalnız mp3'ün başında birşeyin ertelendiğini söyleyen anons gibi bir bayan sesi var, sonra müzik başlıyor, acaba telkin erken mi başlıyor diye düşündüm, telkin öyle bir cümleyle başlamıyor, bir yanlışlık olmasın? kontrol edebilir misiniz kaydı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, 2011 yılında yüklediğimiz telkinler sunucunun kapatılması yüzünden silinmişti. Elimizde de yedeği yoktu. Bir süre aradan sonra biz tekrar telkin hazırlayarak metin dosyalarıyla yükledik ancak telkin içerikleri biraz karışık oldu. Çünkü ingilizce bir metinden hazırladık. Dolayısıyla bazı kelimeler yanlış olabilir ama içerik olarak ve edeceği etki bakımından aynıdır. Yani gönül rahatlığı ile dinleyebilirsiniz. 5 Yıldan fazladır telkin hazırlıyoruz herkes gayet memnundur. Bu arada sesi de fazla açmayın. Yukarıdaki yorumları da okumayı ihmal etmeyin. İyi günler dileriz.

      Sil
  60. ingilizce birmiyorsak ingilizce telkin dinlersek aynı etkiyi görürmüyüz.ingilizce ögrenmek için telkin demiyorum.ingilzce hazırlanmış telkinlerden bahsediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İngilizce bilmiyorsanız ingilizce hazırlanmış telkinlerden bir fayda almanız söz konusu değildir.

      Sil
  61. Təşəkkürlər, gözəl çalışma olmuş. Bir sorum olacak, 5 dakkalık telkini 3 saniyeye kadar kısaltmak performansı artırır mı yoksa normal hızda ml gitmesi iyi olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar kısaltacak şekilde hızlandırırsanız etkisini göremezsiniz. Size verdiğimiz hız en idealidir. Ama dilerseniz % 10 kısaltabilirsiniz. Etkisi ve performansı aynı kalır ama belki biraz zaman tasarrufunuz olur.

      Sil
  62. Diğer bütün ses kayıtlarında doga sesi varken ingilizce öğrenme telkinin de neden sadece bi ugultu var acaba. Kayıt mı hatalı yoksa orjinal hali o mu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İngilizce öğrenme ile ilgili olan diğer telkinler gibi doğa sesi vb. nin altına yerleştirilmiş telkinlerden OLUŞMAMAKTADIR. İngilizce öğrenme sadece frekanstır. Yani beynin yabancı dil (ingilizce) öğrenme kapasitesini ve konsantrasyonu arttıran ses dalgalarıdır. Duyduğunuz ses odur.

      Sil
  63. bi telkin hazirlatmak istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İletişim bölümünden ulaşıp daha detaylı bilgi veriniz

      Sil