9 Kas 2011

Facebook ve Twitter Hesaplarından Para Kazanmak

Facebook ve Twitter hesabınızdan çok kolay ve garantili bir şekilde Fanslave üzerinden para kazanabilirsiniz. Fanslave çok ciddi bir Alman şirketidir ve kazandığınız parayı anlık olarak görebilirsiniz. Gün içinde 1-2 defa ve toplamda 10-15  dk kadar takıldığınızda ayda en az 20-25 Euro (500-600 TL kadar) kazanabilirsiniz. Tabiki bu minimum limit. Şuan da ayda 500 Euro kazananların var olduğunu gördük. Daha da arttırmak için çeşitli ve kolay yöntemler var ama her halükarde 1 ayda kullandığınız internet parasını bedavaya getirirsiniz. Dilerseniz kazandığınız parayı kendinize takipçi ve hayran çekmek için kullanabilir ya da web sitesinizin hitini arttırmaya harcayabilirsiniz. Dilerseniz de Paranız 15 Euro ya da 25$ olduğunda paranızı Paypal hesabınıza çekip sonrada banka hesabınıza atabilirsiniz.
Facebook ve Twitter Hesapları Nasıl FanSlave'ye Bağlanır? Nasıl Kredi-Para Kazanılır?
Facebook ve Twitter hesaplarından para kazanmak için;
Öncelikle BURAYA tıklayarak siteye üye olunuz. Ardından kullanıcı adınız ve şifrenizle Giriş yapınız.

1. Adım : Fanslave kullanıcı profilinizin sol üst bölümünde "Hesabınız" (Your Account) bölümüne gelip altta açılan pencereden "Twitter Genel Bakış" seçeneğine tıkladıktan sonra açılan pencerede "Twitter Connect"  butonuna tıklayarak Twitter hesabınızı tanıtın. Bu sırada tarayıcıda Twitter Hesabınızın açık olması gerekmektedir ki otomatik bağlanma sağlanabilsin.

2.Adım : Fanslave ekranınızda karşınıza gelecek olan "Sign in with Twitter" butonuna tıklıyorsunuz.

3. Adım : Karşınıza beyaz bir ekran içinde yazılar gelirse Close tuşuna tıklayıp o sayfayı kapatabilirsiniz. (Close yazmıyorsa kapatmayın)

4.Adım : Fanslave hesabınızda karşınıza gelecek olan ekranda "Hesabınız" (Your Account) butonuna tıklıyorsunuz.

Fanslave' de Twitter İle Para Kazanmak?
1. Adım : Fanslave kullanıcı profilinizde sol üst bölümde bulunan "Hesabınız" yazısına mause ile geliyoruz ve açılan pencerede "Twitter Genel Bakış" seçeneğini seçiyorsunuz.  Twitter Genel Bakış seçeneğini pc de olduğunuz sürece her yeniledikçe sizlere Twitter kişilerini takip etmenizi önerir. Sizlere önerdiği kişilerin Twitter   isimlerine tıkladığınızda Twitter'a yönlendirir. Karşınıza gelen ekranda "Takip et" e tıklıyorsunuz.
**Bu işlemler bittikten sonra muhakkak ortadaki "Yeşil renkli Update" tıklıyorsunuz ki bu yaptığınız işlemlerin kredisi hesabınıza geçsin. (Her kredinin para olarak bir karşılığı mevcuttur. Yanında yazar)

2. Adım : Update yazısına tıklayıp kredileriniz yüklendikten sonra karşınıza çıkan ekranda Close yazısına basıp ekranı kapatabilirsiniz.

Fanslave'de  Facebook ile Para Kazanmak!?

Facebookta Hayran Olarak da Kredi Kazanabilirsiniz. Üstelik kredileri Twitter'a oranla biraz daha yüksektir.
Kullanımı hemen hemen yukarıda anlattığım yöntemle benzerdir. Yukarıdaki kısmı anladıysanız  bunu da yapabilirsiniz.
1-) Facebook'ta çıkan sayfalara Hayran olmanız istenir ve yukarıda anlattığımız yöntemle yönlendirildiğiniz facebook sayfalarına hayran olunuz.
2-) Bütün hayran olma işlemleriniz bittiği zaman bu işlemleriniz için hakkınız olan kredileri Update yazısına tıklayarak yükleyiniz.

Aşağıdaki Resmi Büyük Görmek İçin Üstüne Tıklayın.
Sosyal Medyadan Para Kazanmak


NOT 1: Eğer Twitter veya Facebook size herhangi bir Takip Etme ya da Hayran Olma önermiyorsa biraz bekleyin, gerekirse hesabınızdan çıkın 15-20 dk sonra tekrar girin ve bakın. Taa ki Fanslave size bilmem kaç saat daha beklemeniz gerekiyor demeyinceye kadar..!!! Eğer öyle derse limitinizi doldurmuş olduğunuz için o kadar süre beklemeniz gerekecektir.!

NOT 2 : Eğer uyanıklık edipte kredileri kazandıktan sonra hayran olduğunuz sayfalardan hayran olmaktan ya da takip ettiğiniz kişileri takip etmekten vazgeçerseniz, sistem bunu farkediyor ve verdiği kredileri geri düşüyor. Üstelik bu kredileri daha sonra geri alamıyorsunuz. O yüzden bunu yapmayın. (Sistem bunu akıl etmiş)

NOT3 : Sistem ip adresinizi ve bilgisayarınızın Mac adresini kayıt altına aldığı için bir internet bağlantısı ve bir bilgisayardan TEK HESAP açabilirsiniz. Aksi halde farkedildiğinde hesabınız engellenebilir ve kredilerinizi kaybedersiniz. O yüzden bunu da yapmayın. ( Sistem bunu da akıl etmiş)

Fanslave Adresine Burayı Tıklayarak Gidebilirsiniz.
Hadi İyi Kazanmalar..


BENZER KONULAR
Beruby ile İnternetin Her Alanından Para Kazanın
Profesyonel Satış ve Pazarlama El Kitabı -1
Web Sitesi Yaratma Kılavuzu (Süper Kaynak)


DMCA.com

2 yorum:

  1. Teşekkürler bunu deneyeceğim. :)

    YanıtlaSil
  2. Millet boşuna takipçi sitelerinden fake takipçiler kazanmakla uğraşıyor..Buradan hem gerçek takipçiler ediniyorum hem de para kazanıyorum.. Ama millet pek bilmiyor heralde.

    YanıtlaSil